Director of "Welcome to Bulgaria.Info" on BNT TV

Monday, August 1, 2011


Manchester Middleton Center Campaign
25/07 - 31/07/2011



Завърши второто изложение от програмата
БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА в Манчестър

Весела ЦОЛОВА, Директор на Програмата

1 август 2011, Манчестър. Второто от поредицата туристически изложения по програмата БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА (25.07.-31.2011), което се проведе в търговския център„Миделтон”, завърши. В рамките на изтеклата седмица „Миделтон” бе посетен от над 150 хил.души и с радост  отчитахме нарастващия всекидневно интерес на британците към българския щанд.

Стотици от посетителите се връщаха отново и отново. Те настоятелно питаха за опознавателни екскурзии до страната ни, благодарение на представянето на общините София и Пловдив, Банско и Бургас.

Чрез информационни и рекламни материали на туристическите си съвети и центрове, общините успяха да изградят конкретна и вярна представа за многото възможности от пътешествия и атракции, настаняване и отдих. Богато илюстрованите материали на английски език, предоставени от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, утвърдиха представата за гостоприемството ни, наложено от държавата като политика.    

В експозицията партнираха петнадесет български хотела със свои изключителни предложения, селектирани специално за изложението в Манчестър.


 Предложенията на Делта Палас – Слънчев бряг, Кристал – Златни пясъци, Астра – Велинград, Апартмент Хаус – София, Екстрийм – Пампорово, Елица – Банско, Мистрал – Балчик, Хотел Лозенец – София, Хотел Тодорофф – Брестовица, Аджев Хан – Сандански, Съни Парадайз – Китен, Борика – Чепеларе, Вила Рока – Банско, Кралев двор – Банско, Пирин голф кънтри клуб - Разлог, притежават характер, който ще се помни и който предпоставя тяхното по-нататъшно търсене в уеб директорията на програмата www.welcometobulgaria.info, чрез чиято платформа всеки партньор е готов всекидневно да взаимодейства с потребителите на промоцията в дните на оставащото лято, включително и с планове за есента, зимата и ранни записвания за лято  2012. 


От символите до детайлите, от познанието до технологията, тези отношения вълнуват хората, които тук, в „Миделтон”, са дошли да купуват, и единственото предложение за свободно време, извън Великобритания, е това на България. С  интерес анализирахме, защо средният жител на Манчестър, който притежава покупателни способности и свобода да избира, и иска да дойде в България, до изложението е възприемал дестинацията ни като един обобщен курорт за настаняване в хотел без име и с неутрален лукс.

Въпреки че е налице финалът на второто изложение от Програмата, посланието й Welcome to Bulgaria, остава валидно. Сега резервациите и закупуването на индивидуално пътуване или ваканция са лесно осъществими заради всеотдайността на екипа, 




който работú „лице в лице”, облечен в народни носии, с посетителите на „Миделтон”. Огромният екран с нарочно създадените за тях презентации, засили усещането за влизане в страната ни, чиито забележителности, красива природа и културно-историческо наследство, могат да бъдат усетени чрез лично преживяване. Ето защо комбинираният туристически продукт, включващ хотелско настаняване и резервиране на самолетни билети чрез България ЕР, предизвика запитвания за директни полети на България ЕР от Манчестър. Очаква се виртуалните посещения на профилите на хотелите в www.welcometobulgaria.info да нараснат значително.         

 

Ако имате повече въпроси, не се колебайте, да се свържете с нас:
Национална медийна група „Парадигма”
1000 София
„Ангел Кънчев” 10 Б
+359 2/9803084 (Sofia BG), +44 1138152234 (Leeds UK)
welcometobulgaria@abv.bg
 
За обявяване на началото на програмата, вижте:

http://welcometobulgaria.info/ER-16.pdf


No comments:

Post a Comment